Maatwerk wordt geheel naar wens gemaakt van massief hout. Van (zwevende) wandplanken tot (salon)tafels, van vensterbanken tot boomstam lampen, van snijplanken tot houten zuilen, van loftdeuren tot kapstokken en nog veel meer! 

We werken veel met eikenhout maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk zoals esdoorn, beuken, noten, kersen en kastanje.

Ook houden we ervan om creatief bezig te zijn met allerlei eigen ideeën. Daaruit komen o.a. spiegels, lampen, zuilen, ornamenten en nog veel meer!

Oude items blazen we graag nieuw leven in d.m.v. restylen, of we maken al bestaande houten items net even wat specialer door een extra "finishing touch".

De nieuwste aanwinst in het houtatelier is een draaibank voor houtdraaien.


Bij Gezellige Meuk hebben we naast allerlei brocante/vintage/antiek items bijvoorbeeld ook (voorbeelden van) wandplanken en vintage radio's die zijn omgebouwd naar bluetooth te koop.

Bij Het Kadohart kun je terecht voor (houten) woondecoratie en kadootjes zoals bieropeners, metalen tekstborden en thermometers voor in je lady/man cave, kroeg, overkapping of game room!

 

Voor advies/bestellen en ophalen van maatwerk kun je op afspraak terecht bij ons op Kerkstraat 63 in Asten.


Groetjes,

Mark & Yvonne

 


Reactie plaatsen

Reacties

Ellie Schmitz
een jaar geleden

We zijn ontzettend blij met het ‘tafeltje voor op de eettafel’. Mooi gemaakt door Marc, precies zoals wij het wilden en het ziet er ook nog eens mooi uit met allemaal leuke snuisterijen erop!

Mark & Yvonne
een jaar geleden

Heel fijn om te horen dat het "tafeltje" goed bevalt Ellie! Heel veel plezier er van :-)

Vincent & Kelly
een jaar geleden

Mark heeft voor ons een een eiken plank op maat gemaakt, bewerkt en geleverd. Van begin tot eind is alles perfect verlopen. De afspraken worden nagekomen, je wordt op de hoogte gehouden en het contact is erg prettig. Kortom, een echte aanrader! Bedankt!

Mark & Yvonne
een jaar geleden

Fijn om te horen, bedankt voor de leuke opdracht en heel veel plezier ermee!