WANDPLANKEN | VENSTERBANKEN

Wij maken wandplanken - schappen - vensterbanken - planchets - wastafelbladen en legplanken naar wens op maat van massief hout!

Er zijn diverse houtsoorten mogelijk. Onze voorraad bestaat vooral uit eiken, maar bijvoorbeeld beuken, noten, kastanje en kersenhout behoort ook tot de mogelijkheden. 

Een wandplank kan op allerlei manieren bevestigd worden, met beugels, (lederen) banden / riemen en uiteraard kunnen ze ook zwevend/blind opgehangen worden, montagepennen voor zwevende bevestiging worden erbij geleverd.

Ook wordt er steeds vaker gekozen om verlichting in de wandplank te verwerken om zo voor (extra) sfeer- en/of werklicht te zorgen.

In regio Asten e.o. is het eventueel ook mogelijk dat de plank/vensterbank ingemeten en/of gemonteerd wordt. Vraag gerust naar de mogelijkheden! 

We hebben ook geregeld kant en klare wandplanken die uit voorraad leverbaar zijn.  Vaak zijn dit de wat ondiepere schappen die o.a. ook erg geschikt zijn voor bijvoorbeeld je toilet of een smalle doorgang zoals een gang/hal of trap. Leuk om een saai stuk muur mee op te vrolijken!

Voor de beschikbare planken kun je terecht bij Gezellige Meuk of klik hier!