LET OP: Vanwege de kwetsbaarheid kunnen we radio's helaas niet verzenden.

Alle beschikbare radio's zijn verkrijgbaar bij Gezellige Meuk in Asten-Heusden. De voorraad wisselt geregeld!

Voorbeelden van onze naar bluetooth omgebouwde radio's!

HOE HET WERKT: Je koppelt de radio met de bluetooth van je telefoon - tablet - laptop en klaar! Vanaf dan speel je moeiteloos vanuit je luie stoel jouw favoriete muziek(zender) af bijvoorbeeld via Spotify of Youtube.
Super dus voor in je lady/man cave, kroeg, bar, café, overkapping of "gewoon" in je woonkamer, kantoor of keuken natuurlijk ;-)

 

WAT IS ER AAN DE RADIO VERANDERD? Er wordt zo veel mogelijk geprobeerd om de originele onderdelen van de radio's te gebruiken om het nostalgische authentieke geluid te behouden. Indien nodig worden oude componenten vervangen.
De oude stekker wordt altijd vervangen door een nieuwe met schakelaar. Er is uiteraard een Bluetooth ontvanger/versterker geplaatst en eventueel aanwezige verlichting is vervangen door LED.

 

PRIJZEN: die beginnen bij €135,- en kan per radio verschillen. De prijs van een radio is o.a. afhankelijk vd staat en/of de geluidskwaliteit.

 

HEB JE ZELF EEN OUDE RADIO? En wil je die omgebouwd hebben naar bluetooth? In de meeste gevallen is dit mogelijk! Stuur een berichtje met het merk en/of een foto van de radio dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden en kosten.