VINTAGE RADIO'S omgebouwd naar BLUETOOTH

In stijl én heel gemakkelijk jouw favoriete muziek of radiozender streamen via bluetooth, het nostalgische/authentieke geluid van deze eyecatcher is daarbij behouden. Je koppelt de radio via bluetooth en klaar! Je regelt heel simpel alles via bijvoorbeeld Spotify of youtube via je telefoon/tablet.

Bij het ombouwen van oude radio’s worden zo veel mogelijk de originele onderdelen gebruikt bijv. de oude luidspreker en transformator e.d. om het nostalgische authentieke geluid te behouden. Indien nodig worden oude componenten vervangen voor hedendaagse, denk aan oude stekkers e.d. Er is een Bluetooth ontvanger/versterker geplaatst en eventueel aanwezige verlichting is vervangen voor LED.

Het gaat hier om echte oude en gebruikte radio's dus deze kunnen (uiteraard) gebruikssporen hebben, maar dat maakt het nostalgische plaatje eigenlijk helemaal compleet ;-)

De voorraad beschikbare radio's van dit moment zijn verkrijgbaar bij ons verkooppunt: Gezellige Meuk

Let op:

dit foto overzicht is niet de actuele voorraad en alleen bedoeld als voorbeeld om te laten zien wat er zoal mogelijk is en/of wat er door de tijd zoal aan radio's bij ons voorbij is gekomen.

Ben je op zoek naar eens specifiek type/merk? Laat het ons even weten!